Title
Σύνδεση Register
Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους
RAM WJ-V ΥΔΡΟΚΟΠΗ ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET)


WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

Διπλή τεχνολογία κοπής με καθαρό νερό ή νερό+λειαντικό που έχει αναπτυχθεί για να ξεπεραστούν οι πιο σύνθετες προκλήσεις στην κοπή σε σχήμα για μια σχεδόν ανεξάντλητη ποικιλία υλικών σε διάφορα πάχη ακόμη και υπερβολικά υψηλών.
Ελάχιστος βαθμός υγρασίας του τεμαχίου μετά την κοπή μέσω του ειδικού σχεδιασμού.
Βελτιστοποίηση της παραγωγικής ικανότητας: προδιάθεση για τη χρήση πολλαπλών κεφαλών κοπής. Αρθρωτή αρχιτεκτονική: επιλογή του μεγέθους του επιπέδου εργασίας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαχείριση του λογισμικού που προορίζεται για τη βέλτιστη αξιοποίηση των μηχανικών χαρακτηριστικών.
Χαμηλό κόστος χρήσης λόγω:
- Χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.
- Ελάχιστου χρόνου προγραμματισμού.
- Βελτιστοποίησης χρήσης της ποσότητας λειαντικού.
Εφαρμογή στους τομείς: Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας, Συσκευασίας, Αυτοκινητοβιομηχανίας, Ταπετσαρίας, Ηλεκτρονικής τεχνολογίας, Προϊόντα Αφρώδους υλικού και Τρόφιμα, Φάϊμπερφκλας και Στεγανοποιήσεις, Μέταλλα, σπάνια και μη καθιερωμένα υλικά, Καλλιτεχνικές εργασίες από πέτρα/ γυαλί/ μέταλλο και υφάσματα, Μονώσεις, Ναυπηγική, Μόδας, Παιχνιδιών και Αξεσουάρ.

WaterJet Versatile

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΚΟΠΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

- Χάρη στη στιβαρή συμπαγή κατασκευή του, το WJ-V είναι ιδανικό για τη κοπή ακόμα και των πιο «δύσκολων» υλικών.
- "Ψυχρή" κοπή και μή σχηματισμός γρεζιών και παραμόρφωσης.
- Υψηλή ποιότητα κοπής και ακρίβεια.
- Ευέλικτη και μικρού κόστους παραγωγή μεμονωμένων τμημάτων και πρωτοτύπων.
- Ιδανικό για περίτεχνα και πολύπλοκα περιγράμματα.
- Βέλτιστη αξιοποίηση προϊόντος.
- Φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς τοξικά αέρια και ατμούς.
- Όλο το σύστημα αποτελείται από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο.

Ο εύκολος χειρισμός, οι αυτοματισμοί, η μεγάλη γκάμα εργαλείων και η ευελιξία στη χρήση τους, καθώς και οι μοναδικές λειτουργίες του WJ-V προσφέρουν στον επαγγελματία βελτιστοποίηση της διαδικασίας παραγωγής, αύξηση της παραγωγικότητας, μείωση του κόστος παραγωγής καθώς και δυνατότητα υλοποίησης ειδικών εφαρμογών.

Καρπός της ιδανικής ενσωμάτωσης των τεχνολογιών κοπής με καθαρό νερό και με λειαντικό, το αυτόματο σύστημα WJ-V αποδεικνύεται ένα ευπροσάρμοστο μηχάνημα με διπλή εξειδίκευση σε θέση να εξασφαλίσει άψογη απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα υλικών με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το ευέλικτο WJ-V, συμπεριλαμβανομένου του μηχανήματος κοπής, της μονάδας υψηλής πίεσης και το λογισμικό ελέγχου είναι το αποτέλεσμα ενός προιόντος που έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί εξολοκλήρου από την ιταλική RAM Elettronica, με αποτέλεσμα την πλήρη ενσωμάτωση των καλύτερων στοιχείων ποιότητας. Η απλότητα και η αποτελεσματικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά για τη διαχείριση της μηχανής ενώ για να ρυθμίσετε την ταχύτητα κατά τη διάρκεια της κοπής χρειάζεται μια απλή χειρονομία που επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο. Αλλαγή της διαχείρισης της λειτουργίας καθαρού νερού / λειαντικού και το αντίστροφο απευθείας μέσω χειροκίνητης παρέμβασης ενώ ένα ποτενσιόμετρο σας επιτρέπει τη βαθμονόμηση με αμεσότητα της ποσότητας του λειαντικού. Ο πρότυπος σχεδιασμός, ο οποίος επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση του υλικού μαζί με τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας, εξασφαλίζει την μείωση του νεκρού χρόνου. Ξεχωρίζει επίσης η παρουσία της σύγχρονης τεχνολογίας Brushless που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν προφίλ σε πολύπλοκα σχήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο και απόλυτη ακρίβεια.
Η πίεση λειτουργίας του νερού μπορεί να διαφοροποιείται από 500 εώς 3800 Bar για να καταστεί δυνατή η προσαρμογή σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας.

Η εγγυημένη αξιοπιστία του καινοτόμου σχεδιασμού αποφεύγει το κυκλικό στρες στα επιμέρους τμήματα.
Η μονάδα της αντλίας πολλαπλασιασμού πίεσης είναι με αντιδιαμετρικά έμβολα τελευταίας γενιάς. Η υιοθέτηση της τεχνολογίας με πνεύμονα αντιστάθμισης εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την ομοιομορφία της πίεσης.

Η επικέντρωση στο μειωμένο λειτουργικό κόστος κατά το στάδιο του σχεδιασμού εξασφαλίζει υψηλά χρονικά διαστήματα μεταξύ των συντηρήσεων ενώ η αξιοπιστία είναι εγγυημένη τόσο από τη μακρά διάρκεια ζωής των επιλεγμένων ανταλλακτικών όσο και από τις προσεγμένες λύσεις για πολύπλοκες λειτουργίες, όπως η χρήση της μεταβλητής αντλίας και το σύστημα ταχείας αλλαγής του μπέκ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

MΗΧΑΝΗΜΑ

ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΣΥΝΟΛΟ

ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ

ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΛΙΚΟΥ

ΠΛΑΤΟΣ* (mm)

2450

4745

1600

ΜΗΚΟΣ** (mm)

3400

4745

2000

ΥΨΟΣ MAX (mm)

1700

=

100

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά CNC

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Απαιτούμενη Τάση: 220 V @ 50 Hz

Μέγιστη Ισχύς:
 < 4 kW

ΑΕΡΑΣ

Πίεση Αέρα: 7 Bar

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΛΙΑΣ 50HP

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ:
 380 V @ 50 Hz

Μέγιστη Ισχύς:
38 kW

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

500-3800 Bar

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ MAX ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ

3.8 l/min (1)


* Χάρη σε μια σπονδυλωτή αρχιτεκτονική, εάν ζητήθει μπορούμε να σας παρέχουμε και διαφορετικές ωφέλιμες διαστάσεις μεγαλύτερες ή μικρότερες εκτός καταλόγου.

** Δυνατότητα να προσαρμόσετε το μήκος στο απαιτούμενο με πρόσθετα modules του 1m.

(1) Μέγιστη τιμή που διαπιστώθηκε στην περίπτωση της κοπής με πολλαπλές κεφαλές


waterjet cut


LAYOUT:

layout

logo

 

Attachments:
Download this file (WJ VERSATILE-ENG-Layout.pdf)WJ VERSATILE-ENG-Layout.pdf[ ]200 Kb
 
News image

ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΠΗΣ

Ολοκληρωμένη γκάμα κοπτικών CNC αφρώδων υλικών της RAM. Απόλυτη ακρίβεια, ταχύτητα και υψηλή αξιοπιστία στην κοπή κάθε είδους περιγράμματος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News image

ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΠΗΣ CNC

Οι απορροφητικοί πάγκοι κοπής της RAM με τεχνολογία αιχμής, προσφέρουν επαναστατικούς τρόπους κοπής με εξαιρετική ευελιξία, ακρίβεια, ταχύτητα,... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News image

ΥΔΡΟΚΟΠΗ WATERJET

Συστήματα υδροβολής για όλες τις απαιτήσεις ακόμα και για πολύ σκληρά υλικά με χρήση λειαντικού. Απόλυτη αξιοπιστία, ακρίβεια με μειωμένο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.