Title
Σύνδεση Register
Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους
RAM SPL SF ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΟΠΗ ΜΕ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΗ ΛΕΠΙΔΑ PDF Εκτύπωση E-mail

RAM SPL SF
ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΠΗΣ CNC 3 ΑΞΟΝΩΝ ΜΕ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΗ ΛΕΠΙΔΑ (Διαθέσιμη και σε οικονομικότερη έκδοση BASIC)

SPL SF: Βασικά Χαρακτηριστικά

Σχεδιασμός με επίκεντρο την ποιότητα και την αξιοπιστία στον χρόνο.
Τομείς εφαρμογής: Στρώματα, Mαξιλάρια, Βάτες, Ακουστική, Αυτοκινητοβιομηχανία, Ταπετσαρία, Μόνωση, Συσκευασία, Ναυπηγική, Εφαρμογές Hi-tech.
Υλικά: ευρύ φάσμα τεχνικών εφαρμογών ακόμη και για την κοπή Μελαμίνης-Basotect, PE & PU, Συνθετικά υψηλής πυκνότητας, Rebonded, Πολυεστέρα, Latex και Viscoelastic (ακόμη και χαμηλών πυκνοτήτων).
Απόλυτη ακρίβεια χωρίς ελαττώματα στην κοπή αφρού πολυουρεθάνης ακόμη και για σχήματα με αιχμηρές γωνίες και πολύ μικρά τόξα.
Επίπεδο ευελιξίας ορισμένο εκ νέου από τις υψηλές συχνότητες ταλάντωσης της λεπίδας με μεγάλη διαδρομή που επιτρέπουν υψηλά πρότυπα ομοιομορφίας και επαναληπτικότητας ακόμη και σε εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας αφρό πολυουρεθάνης 16÷80 kg/m3.
Η συνεχής εφαρμογή σε πολύπλοκα σχήματα που χαρακτηρίζονται από συγκεκριμένες γωνίες και αιχμηρές άκρες.

 

SPL-SF


Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης:
• Ειδικό λογισμικό διαχείρισης CAM με άδεια χρήσης αφιερωμένο στην καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των μηχανικών χαρακτηριστικών και ανάγνωσης αρχείων DXF (συμβατά και με Autocad, Intellicad, κτλ) για την εκτέλεση αυτόματων τοποθετήσεων των περιγραμμάτων γρήγορα και εύκολα.
• Αυτόματα περιστρεφόμενο τραπέζι με servomotor που χρησιμοποιείται στην εφαρμογή του κόντρα-περιγράμματος (δεύτερη κοπή) για τρισδιάστατη κοπή 3D.
• Πρέσσα με αυτόματη άνοδο - κάθοδο έτσι ώστε το υλικό προς επεξεργασία να είναι πάντα σταθερό εξασφαλίζοντας ακρίβεια και επαναληπτικότητα.
• Μηχανισμός αυτόματης αναζήτησης του υλικού. Με την εκκίνηση της κοπής το μηχάνημα κινείται αυτόνομα μέχρι να διαπιστώσει την παρουσία του υλικού και αφού η λεπίδα εισέλθει στο υλικό τότε ξεκινά η κοπή. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται οι χειροκίνητες τοποθετήσεις. 


SPL SF: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΗ ΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ).
Το SPL SF σχεδιάσθηκε σκοπίμως για να ξεπεραστεί ο συμβιβασμός μεταξύ ακρίβειας, ταχύτητας και ευελιξίας στην κοπή, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις σε υλικά διαφορετικών πυκνοτήτων. Μεταξύ των μηχανικών ιδιοτήτων, ξεχωρίζει η παρουσία υψηλής απόδοσης κινητήρων brushless που επιτρέπουν την ακριβή κοπή των προφίλ για σύνθετα σχήματα σε ελάχιστο χρόνο. Η απευθείας πολύ ισχυρή τάνυση της λεπίδας χωρίς την βοήθεια επιπλέον βραχίονα εξασφαλίζει πολύ καλύτερη απόδοση. Μεγάλο πλεονέκτημα επίσης όσον αφορά τα μηχανήματα με κορδέλα είναι ότι εδώ έχουμε απόλυτη ελευθερία στην περιστροφή της λεπίδας κατά τον άξονα Ζ χωρίς την ανάγκη επαναφοράς στην αρχική θέση πετυχαίνοντας καλύτερη λεπτομέρεια και μικρότερους χρόνους. 


DIGITISER SHAPE

Οι διαδρομές κοπής (Tool path) έχουν σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί στο CAD RAM, το οποίο προβλέπει ευρεία συμβατότητα μέσω ικανότητας εισαγωγής, εξαγωγής και διαχείρισης αρχείων με επέκταση DXF. Το κοπτικό SPL είναι μια λύση για κοπή υψηλών επιδόσεων εξαιρετικά ευέλικτη και αποδοτική. Ο στόχος του μειωμένου λειτουργικού κόστους κατά την φάση του σχεδιασμού αλλά και το καινοτόμο σύστημα αντιστάθμισης χωρίς αντίβαρα αλλά με βέλτιστη κατανομή του βάρους στα κινητά μέρη προσδίδουν μεγαλύτερη ταχύτητα και οικονομία σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κοπτικά με μηχανικά αντίβαρα. Η δοκιμασμένη αξιοπιστία εξασφαλίζεται με την αρτιότητα του μηχανήματος και την προσοχή στη λεπτομέρεια: το καινοτόμο σύστημα πολλαπλής έδρασης διασφαλίζει την μέγιστη ακαμψία ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
Η οδοντωτή λεπίδα του κοπτικού SPL είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει την καλύτερη απόδοση με πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Η λεπίδα αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα εξασφαλίζοντας ελάχιστο νεκρό χρόνο.
Μειωμένο κόστος λειτουργίας διότι έχει:
• Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας από την επαναστατική τεχνική εξισορρόπησης βάρους.
• Υψηλή απόδοση του υπολογισμού τοποθέτησης, γρήγορη ρύθμιση και ελαχιστοποίηση της σπατάλης σε ρετάλια.

SPL SF: ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ αποτελούμενη από ολοκληρωμένο λογισμικό CAM και άδεια Χρήσης.

CONTROL• Ανάκτηση λειτουργίας: μετά από μια διακοπή ρεύματος το μηχάνημα ξεκινά την κοπή από το τελευταίο περίγραμμα πριν την διακοπή.
• Σύστημα προσομοίωσης της διαδρομής κοπής (Τool path).
• Απεικόνιση της ακολουθίας κοπής.
• Συμβατότητα με αρχεία DXF (Αutocad,Intellicad,κτλ).
• Μπροστινή υποδοχή USB για γρήγορη διεκπεραίωση των φακέλων.
• Κεντρική μονάδα επεξεργασίας δεδομένων με υψηλή ταχύτητα.
• Αυτόματη επεξεργασία των τοποθετήσεων, με προτεινόμενες λύσεις προς επιλογή εκείνης της υψηλότερης απόδοσης ανάλογα με το μέγεθος του μπλόκ που πρόκειται να κοπεί.
• Δυνατότητα χειροκίνητης παρέμβασης για διορθώσεις ακόμη και μετά την αυτόματη επεξεργασία των τοποθετήσεων.
• Οθόνη Ν. 1 LCD 17".
• Ν. 1 manual χειριστήριο για τη χρήση του μηχανήματος χειροκίνητα από μια πιο άνετη θέση.
• Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου (Remote Control).
• Συνοπτικός πίνακας με LED και διαγνωστικό διάγραμμα.
• Ν. 1 σετ εργαλείων για την αντικατάσταση της λεπίδας κοπής.

ΣΥΣΤΗΜΑ CAD POLIES:
Πλατφόρμα Hardware

• Τραπέζι Digitizer και δρομέα με 16-κουμπιά για την εύκολη ψηφιακή αποτύπωση των σχημάτων από το χαρτί.
• Κεντρική υπολογιστική μονάδα δεδομένων υψηλής ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας γραφικών υψηλής ανάλυσης.
• Ν. 1 LCD οθόνη 19".
Το σύστημα CAD POLIES επιτρέπει την επεξεργασία ακόμη και πάρα πολύ δύσκολων σχημάτων εύκολα και γρήγορα ενώ εξασφαλίζει την ανεξάρτητη και παράλληλη λειτουργία του μηχανήματος το οποίο ενώ εκτελεί μια κοπή ο σχεδιαστής ετοιμάζει μια άλλη στο γραφείο του.

NESTING1 NESTING2


RAM CAD Λογισμικό με ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ αποτελούμενο από τα ακόλουθα πακέτα:

- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Το περίγραμμα σε χαρτί, ή το όποιο δύο διαστάσεων πρότυπο σχέδιο ανιχνεύεται άμεσα μέσω ψηφιοποιητή (digitizer) με όλα τα σημεία αναφοράς που επιτρέπουν:
Την επιβεβαίωση ή επαλήθευση του περιγράμματος στην οθόνη κατά τη διάρκεια της ψηφιακής αποτύπωσης.
Τον έλεγχο ή την πιθανή τροποποίηση του ψηφιοποιημένου περιγράμματος.
Την αποτύπωση και τη διαχείριση των περιγραμμάτων μεγέθους μεγαλύτερου από το φυσικό μέγεθος του digitizer.

- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Δημιουργία νέων σχημάτων απευθείας πάνω στην οθόνη.
Χειραγώγηση / τροποποίηση του συνόλου ή μέρους του περιγράμματος.
Επαλήθευση και έλεγχο όλων των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και των διαστάσεων του περιγράμματος ή μέρος αυτού.
Τη δημιουργία νέων περιγραμμάτων, χρησιμοποιώντας μια βιβλιοθήκη από προ-υπάρχοντα μοντέλα.

- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ:

Δημιουργία μοναδικών ή ομαδικών τοποθετήσεων. Αυτόματος και ταχύς υπολογισμός της πιο αποτελεσματικής τοποθέτησης. Στη συνέχεια μπορείτε να τροποποιήσετε την τοποθέτηση με την προσθήκη ή αντικατάσταση σχημάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν ανήκουν στον ίδιο λογαριασμό χωρίς να χρειάζεται να υπολογίσετε εκ νέου την όλη τοποθέτηση. Προσθήκη σχημάτων πολύ διαφορετικών μεταξύ τους κατά την ίδια τοποθέτηση για τη βέλτιστη χρήση του υλικού και τη μείωση των ρεταλιών. Δημιουργία προσαρμοσμένων διαδρομών κοπής για τη βελτιστοποίηση του χρόνου εργασίας.

- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΠΗΣ

Όλο το λογισμικό είναι της RAM ELETTRONICΑ και είναι εξοπλισμένο με πολυγλωσσική πλατφόρμα που υποστηρίζει πλήρως τα Eλληνικά!.

SPL SuperFast : OPTIONALS
• Ραουλόδρομος για πιο εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση του υλικού.
• Περιστροφική πλατφόρμα με μεταφορική ταινία: οι εργασίες φόρτωσης/εκφόρτωσης γίνονται ακόμα πιο εύκολες και γρήγορες χάρη στη βοήθεια της μεταφορικής ταινίας.
• Μηχανισμός ηλεκτρονικής απεικόνισης σε οθόνη της τρέχουσας θέσης της πρέσας: Επιτρέπει σε σχέση με την στάνταρ έκδοση μεγαλύτερη ακρίβεια στην εκτέλεση του κοντραπεριγράμματος της δεύτερης κοπής χωρίς να αφήνει πιθανότητα για λάθη στα σημεία αναφοράς.
• Αυτόματη πρέσα: Η πρέσα οδηγείται αυτόνομα από το μηχάνημα στην άνοδο/κάθοδο συγχρονισμένα κατά την εκτέλεση των κοπών των κοντραπεριγραμμάτων.
• Σύνθεση UBE: Χάρη σε μια πρόσθετη μεταφορική ταινία στην είσοδο του μηχανήματος, η φόρτωση/εκφόρτωση του υλικού σε μπλοκ προς επεξεργασία γίνεται εύκολα και γρήγορα. Αυτή η σύνθεση δεν επιτρέπει επίπεδο εργασίας με περιστροφικό τραπέζι. (Φωτογραφία αριστερά)
• Σύνθεση RotaUBE: Όπως και η UBE αλλά με την προσθήκη της περιστροφικής πλατφόρμας για την εκτέλεση της δεύτερης κοπής του κοντραπεριγράμματος. (Φωτογραφία στο κέντρο)
• Σύνθεση RotaDOBE: Αληθινή γραμμή παραγωγής η οποία επιτρέπει μια εντελώς αυτόματη ζώνη φόρτωσης και ευθυγράμμισης του υλικού προς επεξεργασία, μια ζώνη εργασίας με εντελώς αυτόματη εκτέλεση του κοντραπεριγράμματος και μια ζώνη εκφόρτωσης του υλικού από την άλλη πλευρά. Ο χειριστής έχει επίσης την δυνατότητα να επιλέξει εάν θέλει να εκφορτώσει το μπλοκ του κομμένου υλικού από εμπρός ή πίσω. (Φωτογραφία δεξιά)

rotadobe 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

MΗΧΑΝΗΜΑ

ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ

ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ

ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΛΙΚΟΥ

ΠΛΑΤΟΣ (mm)

3700

4745

2200

ΜΗΚΟΣ (mm)

3860

4745

2200

ΥΨΟΣ MAX (mm)

3300

=

1300


ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ:
Παροχή Δικτύου: 220V@50Hz Μέγιστη Ισχύς: < 4kW
Πίεση Ξυρού Αέρα: 7 Bar

 

LAYOUT:
cut
SPL-SF
logo

Attachments:
Download this file (SPL SF-ENG-Layout.pdf)SPL SF-ENG-Layout.pdf[ ]233 Kb
Download this file (SPL2200-ENG-Layout.pdf)SPL2200-ENG-Layout.pdf[ ]227 Kb
 
News image

ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΠΗΣ

Ολοκληρωμένη γκάμα κοπτικών CNC αφρώδων υλικών της RAM. Απόλυτη ακρίβεια, ταχύτητα και υψηλή αξιοπιστία στην κοπή κάθε είδους περιγράμματος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News image

ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΠΗΣ CNC

Οι απορροφητικοί πάγκοι κοπής της RAM με τεχνολογία αιχμής, προσφέρουν επαναστατικούς τρόπους κοπής με εξαιρετική ευελιξία, ακρίβεια, ταχύτητα,... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News image

ΥΔΡΟΚΟΠΗ WATERJET

Συστήματα υδροβολής για όλες τις απαιτήσεις ακόμα και για πολύ σκληρά υλικά με χρήση λειαντικού. Απόλυτη αξιοπιστία, ακρίβεια με μειωμένο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.